pühapäev, 25. märts 2018

5. nädala nipp: 25. märts on maarjapäev! Külvati esimesed kapsaseemned. Suurte kapsaste saamiseks keriti suuri lõngakerasid ja küpsetati suuri pannkooke.

Meie rühmas kapsaseemneid ei külvanud. Külvasime hoopis üllatust! Sellest aga ei räägi, sest mis üllatus see siis enam oleks.
Tegelikult ei saanudki me sel nädalal suurt midagi teha, sest pisikutepuhang oli meie rohenäpud maha murdnud.
Samas, see et keha nõrk, ei tähenda et vaim vaene oleks.
Nii on meie lapsed juba esitanud päris mitu loomekonkursitööd.
KREETE (5) 

Jutustus kurgist


.... ja koostöö emmega

PISIMELON
LILLEPOTTI KÜLVAN VÄIKSE TERAKASTAN,KASTAN VEEGA.TÄRKAB TAIM - PISIMELON.TÕSTAN ÜMBER AIA PEENRALEPÄIKE PAITAB.KASTAN, KASTAN VEEGA.ROHELISED LEHED, ÕITSEB TAIMVÄIKE ÜMAR PALL,ÜKS VÕI KAKS.KÜPSEKS SAI - PISIMELON.

Ega nooremadki maha jää.MATTIAS (4) 
LÕPUTU JUTT KURGIST
Elas kord üks kurk. Ta tegi endale pannkooke ja siis läks teisele kurgile külla. Siis tuli üks onu. Onu tegi suppi, ühed mehed ehitasid torni. Siis leidsid kurgid ühe maja ja kaotasid onu ära ja siis kurgid kallistasid puud. Kurgid läksid koju ja tegid kinoõhtu. Siis võttis üks onu kurgi ära ja siis võttis üks kurk teise kurgi tagasi. Siis tuli hunt ja sõi kurgid ära....ja siis võttis jahimees kurgid hundi kõhust välja. Siis läksid kurgid kõik magama.
Jarek (2) lisas hundi hääli aga neid on raske kirja panna
Üleskirjutanud poiste ema

Ja kuna 25. oli pühapäev, siis seda kuidas teistega oli ei tea, kuid mina sõin igal juhul pannkooke mõnuga.

Kiiret paranemist tõbistele ning tegusat kohtumist oodates
Kristi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Hakkame tomatisõpradeks!

Eelmise aasta kurgid on juba  unustusehõlma vajunud ning maitsegi meelest läinud, kuid uutele sõpradele on meie rühma uks alati avatud. Sel...